Category Archives: СИЛИСТРА

22юни/19

Област Силистра

Рег. номер НАИМЕНОВАНИЕ НАСЕЛЕНО МЯСТО ОБЩИНА 92 Ведрина -1948г. ГРАД АЛФАТАР АЛФАТАР 101 Йордан Йовков-1894г. ГРАД АЛФАТАР АЛФАТАР 71 Пробуда-1910 СЕЛО АЛЕКОВО АЛФАТАР 128 Светлина – с.Бистра -2005 СЕЛО БИСТРА АЛФАТАР 160 Г.С.Раковски-1941г. СЕЛО ВАСИЛ ЛЕВСКИRead More…